Općinski načelnik
IMG 3315Usora, 07.09.2017. godine – Općinski načelnik Zvonimir Anđelić primio je u radni posjet predstavnike Intesa Sanpaolo Banke d.d. Bosna i Hercegovina: Admir Lolić rukovoditelj službe u Filijali Zenica, Sanja Halilović, voditelj Poslovnice Jelah i Adnmin Travančić, službenik banke. Na sastanku je sudjelovao i Anto Bonić, pomoćnik Općinskog načelnika za gospodarstvo i financije.
 

1Usora, 02.08.2017. godine, Općinski načelnik Zvonimir Anđelić održao je danas radni sastanak sa predstavnicima Privredne banke d.d. Sarajevo. U posjetu općini su tako bili Kemal Džabija, izvršni direktor banke, Gordana Martinović, direktorica filijale Zenica i Anita Jelić, voditeljica poslovnice Usora. Na sastanku se razgovaralo o poslovnim planovima ove banke kao jedine koja posluje na teritoriju općine Usora kao i o mogućnostima buduće suradnje ove banke sa Općinom te o raznim drugim temama. 

 

1Usora, 28.07.2017. godine – Općinski načelnik Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ. zajedno sa pomoćnikom Martinom Grujom, održao je radni sastanak sa predstavnicima četiri udruge iz oblasti sporta sa područja općine Usora, i to: NK Usora, NK Proleter Makljenovac, Karate klub Usora i Ribolovno društvo Klen Usora. 

 
Posjet majci poginulog branitelja Domi Zubak
PDF Print E-mail

img 2992Danas, 18.07.2017 godine, Općinski načelnik Zvonimir Anđelić i referent za braniteljska pitanja Ivo Topalović sa predstavnicima udruga proisteklih iz domovinskog rata, i to sa predsjednicom Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Usora Anđelkom Marić i tajnikom Udruge ratnih vojnih invalida domovinskog rata Usora (HVIDR-a) Markom Brnadićem upriličio je posjet Domi Zubak (85) iz Makljenovca (RS), inače majci poginulog branitelja Ante Zubak. Doma je uoči rata izgubila sina Stjepana, koji je stradao nesretnim slučajem, a rat joj je uzeo i jedinog sina Antu. Poslije rata Doma je živjela sa suprugom koji je u međuvremunu umro. Povod posjetu je uvid u zdravstveno i drugo stanje majke poginulog branitelja, koja je inače narušenog zdravstvenog stanja.

 

4Usora, 12. srpnja 2017. - Općinski načelnik Zvonimir Anđelić sa pomoćnikom za gospodarstvo i financije Antom Bonić upriličio je posjet Franji Gašić iz Alibegovaca, uspješnom usorskom poljoprivrednom prozvođaču.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 1 of 17