01U organizaciji Udruženja privrednika ''Biznis centar'' Jelah-Tešanj danas je svečano otvoren 13. Sajam gospodarstva Tešanj 2017. Izložbeni prostor Sajma je smješten na 4.000 m2 zatvorenog prostora i 10.000 m2 otvorenog prostora, koji je predviđen za automobilsku industriju i sve ono što se može postaviti vani. Službeni partner ovogodišnjeg Sajma je SR Njemačka. Ove godine je na sajmu sudjeluje 200 izlagača iz 5 država.
    
     

Posjet Sajmu upriličio je i Općinski načelnik općine Usora gosp. Zvonimir Anđelić i pomoćnik načelnika za gospodarstvo i financije Anto Bonić. Posjet sajmu bio je prigoda načelniku Anđeliću za brojne prigodne susrete sa brojnim nositeljima dužnosti, od načelnika susjednih općina, županijske, federalne i državne razine vlasti, i načelne dogovore o budućim aktivnostima od interesa za općinu Usora.
   
2 1 3
 
Ovu sajamsku manifestacija u BiH svojim sudjelovanjem podržali su i premijer Federacije BiH Fadil Novalić, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, dugogodišnja zastupnica u Evropskom parlamentu i predsjednica Odbora Evropskog parlamenta za Jugoistočnu Evropu Doris Pack, veleposlanica SR Njemačke u BiH Christiane Hohmann, predsjednik Gospodarske/Privredne komore FBiH Marko Šantić i domaćin-načelnik Općine Tešanj Suad Huskić.
 
Sajam su svečanim presijecanjem vrpce otvorili predsjednik Udruženja privrednika Edin Jabandžić, Nj.E. Ambasadorica Christiane Hohmann, predsjedavajući Vijeća ministara dr. Denis Zvizdić i gđa. Doris Pack.
 
Kako ističu organizatori Sajma cilj je naglasiti važnost i potencijal bosanskohercegovačke ekonomije, veliki broj poslovnih susreta i novih ugovora.
   
    
Share |