IMG 0886Usora, 23. ožujka 2017. godine – Danas su u posjetu kod Općinskog načelnika boravili prestavnici poduzeća "Alqefary group" d.o.o. iz Jelah polja, koje upravlja kompleksom jezera "Jelen" na samoj granici općina Tešanj i Usora. Prisutni su bili izvršni direktor Mubarak Zein Elabdin i zamjenik direktora Khalid Osman. Povod posjetu je namjera ostvarivanja bližeg kontakta i bolje suradnje poduzeća sa lokalnom zajednicom, te uključivanje u razne aktivnosti koje sprovodi Općina i mjesna zajednica. Između ostalog, izražena je želja za učešćem u rješavanju problema odvodnje oborinskih voda u mjesnoj zajednici Srednja Omanjska kao i sudjelovanje u uređenju pristupnih cesta, za što je poduzeće obećalo pružiti financijsku pomoć.

    

Pored toga, dogovorena je i posjeta Osnovnim školama u narednom tjednu, kako bi se sa upravom škole dogovorili termini posjeta osnovaca kompleksu jezera "Jelen" u vidu cjelodnevnih besplatnih izleta. 

IMG 0883 IMG 0889 IMG 0891

Na kraju sastanka gosti su Općinskom načelniku uručili zahvalnicu u ime poduzeća kojom se zahvaljuju Općini na dosadašnjoj suradnji uz želje da se ista nastavi u što većem obimu i na obostranu korist.

    

    

Share |