img 0729Usora, 17. ožujka 2017. godine - Danas je Općinski načelnik Zvonimir Anđelić dipl. ing. građ. primio u posjet članove Vijeća učenika MSŠ Stjepana Radića iz Žabljaka. Učenici su došli u pratnji profesora i voditelja Vijeća učenika Leonarda Zelenike, školskog pedagoga Adnana Karahodžića i školskog psihologa Marijane Blažević. Sastanku je pored Općinskog načelnika prisustvovao i stručni suradnik Mario Pranjić.

    

     

    

U razgovoru sa Općinskim načelnikom, članovi Vijeća učenika su upoznali načelnika o svom radu i projektima sa kojim žele poboljšati cjelokupan rad škole, te sa problemima sa kojima se susreću. Na sastanku učenici su predstavili neke od dovršenih projekata i iznijeli svoje prijedloge Općinskom načelniku kako bi se stvorili bolji uvjeti rada u školi. Uz pomoć općine Usora u skorije vrijeme je planiran završetak kompletnog ograđivanja škole i nadogradnja postojećeg video nadzora s ciljem povećanja sigurnosti učenika koji pohađaju MSŠ Stjepana Radića u Žabljaku.  

img 0722 img 0725 img 0726 img 0727

Načelnik je izrazio svoju potporu i ponudio pomoć za sve projekte koji će poboljšati rad škole te samim tim osigurati bolje obrazovanje za sve učenike koji pohađaju ovu školu kao i za buduće generacije učenika koji dolaze. 

   

    

Share |