IMG 0530Općinsko izborno povjerenstvo Usora obavještava sve birače sa područja Općine Usora da je sukladno izbornom zakonu BiH i Pravilniku o vođenju Središnjeg biračkog popisa utvrdilo Plan izlaganja izvoda iz privremenog središnjeg biračkog popisa za Opće izbore koji će se održati u listopadu 2018. godine. Planom izlaganja je predviđeno da izvod iz privremenog središnjeg biračkog popisa za Općinu Usora bude izložen na uvid do 20. srpnja 2018. godine, na oglasnoj ploči u holu Općine Usora, svakim danom osim subote i nedjelje u vremenu od 08.00 do 16.00 sati.

     

    

Pored toga birači mogu izvršiti uvid u Izvod iz privremenog središnjeg biračkog popisa u navedenom razdoblju i u prostorijama svojih mjesnih zajednica.

Sukladno naprijed navedenome pozivamo sve birače da u navedenom razdoblju provjere svoje podatke na Izvodu iz središnjeg biračkog popisa za Opće izbore 2018. godine.
U slučaju da se birač ne nalazi na biračkom popisu odnosno ako mu je pogrešno unesena opcija glasovanja za Općinu, ili mu je pogrešno upisano ime, datum ili godina rođenja, ili postoji neki drugi nedostatak, može uložiti prigovor odnosno žalbu Općinskom izbornom povjerenstvu Usora.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Općinskom izbornom povjerenstvu Usora.

     

    

Share |