IMG 5366Usora, 03.05.2018. -  Općinski načelnik Zvonimir Anđelić sa ovlaštenim predstavnikom kvalificiranog i prvorangiranog ponuditelja, sukladno potpisanom Okvirnom sporazumu o uvjetima i načinu pružanja usluga stručno tehničkog nadzora nad izvođenjem radove, sa Institutom za građevinarstvo  „IG“ d.o.o. Banja Luka potpisao je dva ugovora:
     
    
     
 
1. Ugovor o pružanju usluga stručno tehničkog nadzora na implementaciji projekta: „Dovršetak rekonstrukcije i modernizacije dionice lokalne prometnice“ u povratničkom naselju Tokme, MZ Alibegovci općina Usora, izvođač kojeg je “Geokop” d.o.o. Derventa  i
 
2. Ugovor o pružanju usluga stručno tehničkog nadzora na implementaciji projekta: „Sanacija udarnih otvora i devijacija na lokalnim asfaltnim cestama’’, općina Usora, izvođač kojeg je HAJDIĆ d.o.o. Maglaj.

Po punomoći direktora instituta ugovore je u ime Instituta potpisao gosp. Ljubiša Pijetlović. Nadzorni organ dužan je odmah po imenovanju koordinatora na ovim projektima, koje je u tijeku, organizirati uvođenje izvođača u posao i pristupiti pružanju usluga stručno tehničkog nadzora, sukladno odredbama zaključenih ugovora.
     
      
Share |