IMG 4253Usora, 18.01.2018. – Općinski načelnik primio je u radni posjet dr. Seid Fazlagić, jednoga od suvlasnika novootvorenog Fitness centar  “NewBody” u Tržnom centru “Mepromex” Tešanjci. Dr. Fazlagić, inače je načelnik Odjela kirurgije u Općoj bolnici Tešanj i bivši višegodišnji sportista posjet Načelniku upriličio je s ciljem upoznavanja s radom, kapacitetima i mogućnostima grupnog učlanjenja, odnosno pratkticiranja tretmana koje nudi Fitness centar  “NewBody” pod stručnim vodstvom prof. Vernesa Karagića i drugih  stručnih zaposlenika, sve s ciljem popularizacije i promocije zdravog življenja, zdrave komunikacije i dobrog odnosa među ljudima.
     
         
Opće poznata činjenica da današnji nezdravi način življenja, kako mladih, tako i odraslih osoba umnožava riziko faktore koji vode ka ozbiljnom narušavanju zdravstvenog stanja, pogoršavanju bazalnog metabolizma, skuliozi i slabljenju kvaliteta življenja, što nerijetko završava ozbiljnim i teškim narušavanjem zdravstvenog stanja, često i s najtežim oboljenjima.
 
U cilju prevencije i poboljšavanja općeg zdravstvenog i radnog stanja građana Fitness centar  “NewBody” spreman je ponuditi kolektivima: poduzećima, srednjoj školi, drugim ustanovama i institucijama posebne benefite – popuste na tretmane, gdje se pod stručnim vodstvom utvrđuju kao ‘personalni tretman’ prema stanju i potrebama svakog pojedinca, a izražena je spremnost da se u osnovnoj i srednjoj školi organiziraju stručna predavanja kojima će se ukazati na uzroke i potrebu veće posvećenosti zdravom življenju.
 
Sve gore navedene skupine su ovim pozvane da kontaktiraju Fitness centar na kontakt telefone 032/943-056 i 061/402-497 i informiraju se o benefitima za kolektivnu prijavu na tretmane u ovom centru. Tijekom sastanka je dogovoreno, u slučaju da bude otvoren javni poziv koji odgovara ovoj djelatnosti i potrebama unapređenja fizičkog stanja određenih skupina, da će Općina Usora aplicirati na iste, kako bi svojim građanima osigurala povoljnije uvjete korištenja usluga ovoga centra. 
     
    
Share |