IMG 4213Usora, 03.01.2018. - Općinski načelnik Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ. primio je u posjetu predstavnike Kluba Usora iz Tullna, Austrija i to: Ivicu Bratića, Vjekoslava Kovačevića i Željka Martinovića. Sastanku je nazočio i pomoćnik Općinskog načelnika Martin Grujo.

      

      

      
Općinski načelnik je gostima zaželio sretnu i uspješnu Novu godinu, te se još jednom zahvalio ovom vrijednom Klubu na njihovom ogromnom trudu i nesebičnoj pomoći narodu Usore. Naime, Klub Usora iz Tullna već dulje vrijeme svojim aktivnim radom prikuplja određena financijska sredstva, te ih proslijeđuje, odnosno donira najugroženijim obiteljima i pojedincima općine Usora, a i šire. Tako je ovaj Klub za protekle Božićne blagdane donirao pečenice velikom broju socijalnih slučajeva sa područja općine Usora, financijski podržao Humanitarni koncert bolesnoj djeci Usore, te dao i druge donacije ugroženim pojedincima. Samo u protekloj godini Klub Usora iz Tullna donirao je financijska sredstva u iznosu od cca 8.000,00 eura.

      
Načelnik Anđelić je istakao kako je ovo svijetli primjer gdje naši Usorani na privremenom radu u inozemstvu svojim volonterskim radom prikupljaju financijska sredstva i tako pomažu ugrožene pojedince Općine iz koje su potekli i u koju se rado vraćaju, te izrazio nadu da Klub Usora iz Tullna neće ostati usamljen u svojim humanim aktivnostima.

      

    

Share |