IMG 0530Na temelju članka 92. Statuta općine Usora („Službeni glasnik općine Usora“ broj 5/17), Odluke o javnim raspravama u općini Usora („Službeni glasnik općine Usora“ broj 2/06), Zaključka Općinskog vijeća Usora broj 01-05-212/17 od 05.06.2017. godine, Općinski načelnik upućuje 

J A V N I P O Z I V
za sudjelovanje u javnoj raspravi o Nacrtu Programa novčanih poticaja za unaprjeđenje primarne poljoprivredne proizvodnje u 2017. godini

 

        

Općinsko vijeće Usora je Zaključkom broj 01-05-212/17 od 05.05.2017. godine prihvatilo Nacrt Programa novčanih poticaja za unaprjeđenje primarne poljoprivredne proizvodnje u 2017. godini. Istim Zaključkom utvrđeno je da se Nacrt Programa upućuje se u javnu raspravu. Rok za provođenje javne rasprave je 30 dana.

Organizatori javne rasprave u općini Usora su Općinski načelnik i Služba za gospodarstvo i financije. Sukladno Zaključku Općinskog vijeća Nacrt Programa će se objaviti na web stranicama Općine Usora i biti će dostupan za uvid u Službi za gospodarstvo i financije.

Cilj javne rasprave o Nacrtu Programa novčanih poticaja za unaprjeđenje primarne poljoprivredne proizvodnje u 2017. godini  jeste da se predviđena rješenja u tom Nacrtu učine dostupna građanima, fizičkim i pravnim osobama općine Usora, kako bi se kroz doprinos svih sudionika poboljšao tekst Nacrta Programa.

Usmeni dio javne rasprave će se održati u dvorani za sjednice Općinskog vijeća općine Usora i biti će organizirana kao jedna-glavna javna rasprava u petak, 16. lipnja 2017. godine sa početkom u 16:00 sati.

Pozivaju se svi poljoprivredni subjekti i zainteresirani građani sa područja Općine Usora da se u što većem broju odazovu ovoj javnoj raspravi kako bi dali svoje primjedbe, prijedloge i sugestije. Također, svi zainteresirani mogu svoje primjedbe, prijedloge i sugestije dostaviti u pisanom obliku do 21.06.2017. godine.    

Nacrt Programa postavljen je na oglasnoj ploči Općine Usora i nalazi se na službenoj web stranici općine Usora, te je dostupan za uvid u Službi za gospodarstvo i financije.

 Nacrt Programa

OPĆINSKI NAČELNIK
Zvonimir Anđelić, dipl. ing. građ.

    

     

Share |