naslovnicaDana 03.04.2017. godine predstavnici Federalnog Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica zajedno sa predstavnikom općine Usora, izvođačem radova i nadzornim organom su izvršili obilazak 9 stambenih objekata koji su predmet obnove u okviru Regionalnog stambenog programa. Izvođač radova na izgradnji stambenih jedinica je "Seta inženjering" d.o.o. Zavidovići koji je tom prilikom uveden u posjed gradilišta u svrhu izvođenja građevinskih radova po sistemu "ključ u ruke" a  čiji će radovi uskoro započeti.

    

 
U sklopu toga pomoćnik Federalnog ministra Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica gospodin Zdravko Beljo je iskoristio radnu posjetu općini Usora te se susreo sa pomoćnikom Općinskog načelnika Martinom Grujom i stručnim suradnikom Mariom Pranjić te je uz obilazak stambenih objekata uručio 30 paketa povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa koji će se podijeliti socijalno najugroženijim obiteljima u općini Usora.
 
Ovom prilikom se zahvaljujemo Federalnom Ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica na dobroj saradnji i dodijeljenim paketima koji će biti od velike pomoći socijalno najugroženijim obiteljima u općini Usora.
   
    
IMG 1059 IMG 1058 IMG 1057
    
    
Share |